Escalop de porc cu ciuperci

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 2 Noi 2010 | 29983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati cotlet de porc
  • 200 g rosii in bulion
  • 5 ciuperci(100 g)
  • 2 linguri faina
  • 5 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingurita boia dulce
  • piper,sare,patrunjel uscat
  • 1 lingura otet
  • 400 ml apa/supa de pui
  • orez
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

 Cotletul se condimenteaza si si rumeneste in cateva linguri de ulei, pe ambele parti(aprox15 min). Intr-o cratita se pun ceapa tocata marunt si cateii de usturoi tocati impreuna cu 2-3 linguri de ulei. Se calesc putin,apoi se adauga sarea,piper,patrunjel si boia si se amesteca.Se adauga faina si se amesteca energic pana se "prajeste",apoi se adauga apa si fir subtire amestecand incontinuu.Se adauga si rosiile pasate.Ciupercile se curata de pielita,se spala,se taie felii mai groase si se stropesc cu o lingura de otet(pentru a-si pastra culoarea alba),se adauga sosului si se lasa sa fiarba pana se inmoaie.Se mai poate adauga apa.Cand si sosul si carnea sunt gata,sosul se toarna in ceaun peste carne si se mai lasa pe foc 5 min. Am servit alaturi de orez fiert cu sare si piper!

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

vanilla 1

03.11.2010, 12:31

am un cotlet uitat prin congelator!!!!cum ajung acas cum faca reteta asta cu el

Anamaria7 1

03.11.2010, 13:39

minunaaat 5 clar.

mihaelar63 1

03.11.2010, 16:01

escalopul , buna mancare !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Escalop a la Zingara